top of page

fre. 01. des.

|

Gjerdrum

Helgetrening med Monika Havnes

Tidligere i høst ble Monika intet mindre enn første norgesmester i Working Equitation. Det feirer vi med å legge ut en bonus-treningshelg i desember 😃

Helgetrening med Monika Havnes
Helgetrening med Monika Havnes

Tid og sted

01. des. 2023, 16:00 – 04. des. 2023, 01:00

Gjerdrum, Skeismoen 32, 2022 Gjerdrum, Norge

Om arrangementet

For at vi skal kunne gjennomføre flere enn to helger med Monika-treninger i året kan ikke klubben dekke full reisekostnad (for Monika) og baneleie for SERK-medlemmer. Treningene subsidieres fortsatt for medlemmer i SERK, men det må fordeles på flere treninger. Vi legger derfor på 100 kr per time for medlemmer. Ikke-medlemmer betaler full reisekostnad og baneleie.

Monika fra Stall Storholmen kommer til Stall Eikeberg 1.-2. desember 2023. Aldersgrense: fra 12 år. Det blir fokus på rytterens sits, balanse, dressurøvelsene og hvordan hesten skal kunne yte best mulig sammen med rytteren sin. Her kan du få lære hvordan du kan bruke din egen kropp for å hjelpe hesten i balanse. Hvordan vi sitter og bruker kroppen vår har mye å si for hestens velvære, helse og holdbarhet. Monika kan også hjelpe dere med å løse problemer i ridningen, om det er et spesifikt problem eller noe mer generelt. Hun har lang og bred erfaring med "problemhester" eller hester med skadehistorikk.

Pris: 700 kr for 45 min. 500 kr for 30 min for SERK-medlemmer. Pris: 900 kr for 45 min. 600 kr for 30 min for ikke-medlemmer. Pris behandling av hest: 1300 kr.

Vi legger opp til to økter per dag. Men det er også mulig med "halvt kurs" for dem som ønsker det. Anbefaler å delta på hele kurset for å få best mulig utbytte. Det er mulig å leie hest fra Julles rideskole, ta kontakt dersom det er ønskelig. For påmelding send en epost til serideklubb@gmail.com med følgende informasjon: -Navn -Telefonnr. -Alder -Litt info om rytter og hest -Om du ønsker å delta på hele eller halve kurset. Påmelding er økonomisk bindende.

**Kurset er fullt, men send gjerne e-post dersom du ønskler å stå på venteliste**

Del dette arrangementet

bottom of page